Bize Ulaşın

ÖZEL DEVA OKULLARI 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA UMUT DOLU BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

ÖZEL DEVA OKULLARI 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA UMUT DOLU BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Yeni eğitim-öğretim yılı okulumuzda büyük bir heyecan ve sevinçle başladı. Cumhuriyetimizin 101, okulumuzun 11. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan tören Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, dün akşam saatlerinde Tunceli ilimizin Ovacık ilçesinde görevleri esnasında meydana gelen kazada şehit düşen kahraman askerlerimiz ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Okulumuzun Genel Müdürü Sn. Cengiz Kekeç, açılış konuşmasında geçmişteki “DEVA”sa başarılarımızdan bahsederken bu başarıların gelecekteki hedeflerimize teminat olduğunu vurguladı. Sn. Kekeç konuşmasında insanoğlunun değişim ve gelişim arzusu ile bizi biz yapan insani değerlerimize değinerek veli, öğrenci, öğretmen, personel ve idarecilerimize, hiçbir konuda desteklerini esirgemeyen okulumuzun yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.
Deva Ortaokulu öğrencilerimizden Hayrunisa Karayiğit, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla gönülleri fethederken Deva İlkokulu öğrencilerimizden Elvin Ada Eldaş okuduğu şiirle yüreklerimizi ısıttı.
Öğrencilerimizin sınıflara geçmesiyle birlikte Deva ailesi olarak 11. yılımızda hepimiz için heyecan verici ve umut dolu bir dönem başladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olması temennileriyle tüm ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

E-Bültene Kayıt Olun

E-Bültene Abone Olmak İçin Lütfen Email Adresinizi Doğru Bir Şekilde Giriniz.