Bize Ulaşın

Özel Deva Ortaokulu Bilim Kahramanlarımıza “Yenilikçi Proje Birincilik Ödülü”

Özel Deva Ortaokulu Bilim Kahramanlarımıza “Yenilikçi Proje Birincilik Ödülü”

SUPERPOWERED temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor/First Lego League Challenge 19. Sezon Mersin Ortaokul Yerel Turnuvaları 3 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Her yıl küresel bir soruna ilişkin temada düzenlenen turnuvada DEVÆLOPERS takımımız; tema kapsamında belirlenen sorunlara bilim insanları gibi yenilikçi bir çözüm geliştirdi. Projede çevreci bir yaklaşımı önceleyen öğrencilerimiz doğal yaşam dostu Florya adlı rüzgar tribünlerini tasarladı.

Turnuvada yarışan DEVÆLOPERS takımımız çevreci özelliğiyle öne çıkan ve sürdürülebilir enerji için ilham veren “Florya Rüzgar Tribünü” projesi ile “Yenilikçi Proje Birincilik Ödülü”ne değer görüldü.

Zirvede yer alarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve rehberlik eden öğretmenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DEVA OKULLARI Öğrencilerinden ÖZDEBİR'de Başarı Yağmuru !

 

Türkiye Geneli ÖZDEBİR sınavında

8.sınıf öğrencilerimizden Deniz UĞUR, tüm branşlarda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almış ve Türkiye 1.si olmuştur.

  1. Sınıflarda

Emine Gökçe HAPHAP il 2.si

  1. Sınıflarda

Muhammet İzettin EROL il 1.si

Muhammet Cihangir DEMİR il 2.si

  1. Sınıflarda

Samet YILDIZ il 2.si olmuştur.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını dileyerek emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

BAŞARIYA BAŞARILARLA DEVA'M DİYORUZ!

Okul sporları kapsamında düzenlenen "Yıldız Erkekler İl Birinciliği" müsabakalarında öğrencimiz Kartal Kayar; 50 metre serbestte il 1.si, 100 metre serbestte il 3.sü , 50metre sırtta il 5.si , 100 metre sırtta il 5.si olmuştur.Özel Deva Okulları olarak öğrencimizi tebrik eder, desteğini esirgemeyen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bölge müsabakalarında okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılar dileriz.5.sınıf öğrencilerimizden Emine Gökçe HAPHAP, Türkiye Geneli ÖZDEBİR sınavında Gaziantep il 1.si olmuştur.

E-Bültene Kayıt Olun

E-Bültene Abone Olmak İçin Lütfen Email Adresinizi Doğru Bir Şekilde Giriniz.