Özel Deva Okulları öğrencileri, başarılarının ödüllerini almaya devam ediyor.

Gaziantep Valisi Sayın Kemal CEBER, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma ŞAHİN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin TEPE'nin katılımıyla Türkiye Geneli YKS'de ilk 5000'e ve LGS'de %1'lik dilime giren öğrenciler için düzenlenen kahvaltı organizasyonuna öğrencilerimizle katıldık. Organizasyonda öğrencilere eğitim bursu ve Çanakkale gezisi müjdesi verildi. Başarıya desteklerinden ötürü Gaziantep Valiliğine teşekkür ediyor; başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimiz Özel Deva Fen ve Anadolu Liselerinden Kerem ŞİRİN, Ahmet Hakan ERTEM, Reyyan DURUCU, Kaan KAYHAN, Fatıma AVCILAR, Mert ŞİRAZ; Özel Deva Ortaokulundan Defne Gülsüm ÇOŞKUN, Kaan Nezih KOCA, Hulusi Yavuz KÜÇÜK, Metin Tuna TAŞDELEN, Anıl AKPINAR'ı ve bu başarıda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.