Kurucumuzdan

MERHABA

Özel Deva Okulları olarak 10 yıldır süren bir deneyime sahip olmanın yanı sıra, tecrübeli ve donanımlı idareci ve öğretmen kadromuzla öğrencilerimizin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz. İçinde bulunduğumuz hızla değişen dünyada, akademik mükemmelliğe, bütüncül gelişime, kültürel farkındalığa ve etik değerler gibi önemli kazanımlara değer veriyor ve her daim geliştirmeyi hedefliyoruz. İl ve ülke çapında geleceğin “DEVA”sı olan Özel Deva Okullarının kurucusu olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum.

Gaziantep’te eğitim kalitesiyle öne çıkan ve eğitim camiasında örnek bir kurum olmanın haklı gururunu yaşayan Özel Deva Okulları anasınıfından (Montesorri) başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eşsiz bir eğitim deneyimi sunmaktadır. Her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak onların benzersiz olduğu bilinciyle potansiyellerini keşfetmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak, akademik, sporsal ve sanatsal faaliyetlerde öğrencilerimizi yönlendirmek ve geliştirmek, tüm bunları yaparken öğrencilerimizin fiziksel, bedensel ve ruhsal gelişimlerini destekleyerek bize emanet edildiği günden okulumuzdan ayrıldığı güne kadar korumak bizim en aslî görevimizdir.

“Çağa bilgi ve değer katan nesiller yetiştirmek” sloganıyla çıktığımız bu yolda elbette ki çağın gereklerini yakından takip ediyor, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde, öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlayacak yarışma, sınav ve etkinlikler konusunda onları teşvik ediyoruz. Bu sayede elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyoruz. Ayrıca geniş ve modern kampüsümüz, ileri teknolojiye sahip donanımlarımız, laboratuvar, konferans salonu, stüdyo, atölyeler, spor salonları ve yüzme havuzu gibi imkânlarımızla öğrencilerimizin öğrenme deneyimini destekliyoruz.

Okulumuz, eğitim alanındaki farkını yaratıcı yaklaşımıyla ortaya koymaktadır. Başarımızın arkasındaki esas sır nitelikli ve deneyimli yönetici, idareci ve öğretmen kadromuzun özverili çalışmalarında yatmaktadır. Eğitim yolculuğunda, velilerimizi de aktif bir şekilde dahil etmek ve işbirliği içinde çalışmak bizim için çok önemlidir. Velilerimizin geri bildirimlerine değer veriyor ve onların katılımını çok önemsiyoruz. Ayrıca velilerimizle güçlü bir iletişim ağı kurarak, öğrencilerimizin eğitim süreçlerini yakından takip etmelerine ve velilerimizin de okulumuzla sürekli etkileşim halinde olmalarına olanak sağlıyoruz. Böylece öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimlerini takip etmek için sürekli olarak değerlendirme ve geribildirim mekanizmalarını kullanıyoruz. Çünkü öğrencilerimizin mutluluğu ve başarıları Deva Okulları ailesi olarak bizim en büyük motivasyon kaynağımızı oluşturmaktadır.

Okulumuzun 10. yılında geriye baktığımızda, pek çok başarıya tanıklık ettiğimizi görüyoruz. Ancak bu başarılar bizi dinlenmeye değil, daha ileriye gitmeye teşvik ediyor. Gelecekte de eğitim alanında öncü olmak, öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamak ve onları dünya vatandaşları olarak yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Sizleri de ailemize katılmaya, Özel Deva Okullarının eşsiz eğitim ortamını deneyimlemeye ve başarılı bir geleceğe adım atmaya davet ediyoruz. Bu başarı yolculuğunda bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz.

BEYHAN TAHMAZOĞLU

KURUCU