Hakkımızda

Gaziantep ilimizde olan Özel Deva Okullarını sosyal sorumluluk bilincimizden yola çıkarak 2013 yılı Eylül ayı itibarıyla kurmaya karar vererek eğitim alanındaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu anlamda eğitim alanında her biri kendi alanında uzmanlaşmış,  sürekli kendini yenileyen ve tecrübeli kadromuzla eğitim sektörüne giriş yaptık.
2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete giren okulumuzun 22.000 m2 lik kapalı alanı bulunan kampüsünde, 500 kişilik konferans salonu, fitness ve olimpik yüzme havuzuna sahip, ileri teknoloji ile donatılmış, her dersin kendi laboratuvar ve dersliklerinde işlenebilmesi amacıyla öğrencilerimiz için her şeyin en iyisini hazırlıyoruz. Okulumuzda ana sınıfımızdan başlayarak liseye kadar öğrencilerimizin bilim adına yapacakları çalışmaların sergileneceği Bilim Merkezimizin yanı sıra, hayal dünyalarında yapmayı planladıkları icatlarını gerçekleştirebilecekleri atölyelerimiz ve müzikle yakından ilgilenen öğrencilerimizin kendi demolarını hazırlayabilecekleri stüdyomuz bulunmaktadır.
Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmeyi kendine misyon edinmiş Özel Deva Okullarında eğitim, anaokulundan üniversiteye girişe kadar devam eden keyifli bir yolculuktur. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize bu süreçte yaratıcı, çözümleyici, bireysel yeteneklerini geliştirici, kültürel değerlerimize bağlı, akademik olarak eksiksiz bir eğitim ve öğretim yolu hazırlanıyor. DEM (Deva Eğitim Modeli) ile öğrencimizi temel bilimler, ana dil, yabancı dil, spor ve sanat alanlarında akademik olarak en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.

Amacımız akademik olarak öğrencilerin bilgiyle yüklenmesi değil, öğrencilerimizde bilginin yaşayarak ve uygulayarak kalıcılığını sağlamaktır. Yarınlarını bekleyen değil, geleceğini programlayan, ne yapmak istediğini bilen ve bu anlamda attığı her adımın farkında olan bireylerle birlikte yürüyeceğimiz bu yolda sayısız başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Sadece Gaziantep için değil, Türkiye için çağa adını yazdıracak nesiller yetiştirmeyi arzuluyoruz.

Yetiştireceğimiz değerli ve başarılı gençlerimiz okulumuzun sürekli gelişime açık yönetim anlayışıyla ve uygulamalarıyla çağdaş Türkiye’nin yükselen değeri olmaya devam edeceklerdir. Kendini her alanda geliştirmiş, değerlerine bağlı, ne istediğini bilen ve öz güveni yüksek çocuklarımızla ve gençlerimizle bu eğitim serüveninde birlikte olmak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarımızda kaliteyi ön planda tutarak, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımımızla gençlere örnek oluşturarak, yeni kuşakları “iyi insan olma” bilinciyle yetiştirerek öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlamak en kıymetli vazifemizdir.

Dr. Beyhan TAHMAZOĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı